Категории

Парфеми кои мирисаат на море – Летни мириси со ноти на лагуна

Прснете го мирисот на кожата. Затворете ги очите. Патувајте со мислите, визуализирајте и најдете се на плажа со ветер и сол во косата. Моќта на парфемите со ноти на морска вода која има вкус на сол, ветер и сонце. Ако го посакувате токму тоа, ова се нашите предлози.

Мириси кои потсетуваат на мирисот на солта, ветрот, брановите, лагуната, создаваат атмосфера на летување преку сетилата за мирис, сеќавање на минатото и патување низ иднината.

 

Прегледи:
90
Категории:
Убавина и мода
Објавено на:
22.06.2020