Пародија „30 прашања и 30 одговори“: Студентскиот живот ми е како филмот „Самоуништување“ (ВИДЕО)

Во стилот на кампањата на СДСМ „30 прашања и 30 одговори“ Александар, студент од студентскиот дом „Кузман Јосифовски Питу“ во Скопје направи видео во кое одговара на 30 прашања.

Радио МОФ на својот Фејсбук профил го објавија видеото од студентот Александар.

Еве ги неговите одговори:
Коментари

[fbcomments]