Парови кои нивното „засекогаш“ го надополниле со тетоважи

Стапувањето во брак е „засекогаш“, па добар начин за да се надополни вербалното „засекогаш“ е преку нешто што исто така трае цел живот – тетоважа. 

Овие парови одбрале нешто симболично за нивната љубов и приказна, дали е тоа нешто едноставно како срце, иницијали или збор, или пак одредени работи кои имаат значење кое само они го знаат. Што и да одбрале, ова е убав начин да се обележи љубовта.
Коментари

[fbcomments]