Категории

Парови кои успешно симнале тежина со заеднички вложен труд

Симнувањето тежина не е воопшто лесна задача да се заврши. Потребно е многу трпение и вложен труд. Но уверени сме дека ништо не е невозможно, како и овие парови кои го докажаа спротивното од мислењата на мнозинството.

Им беа потребни 5 години на Клер и Стивен да се вратат во форма, но резултатот вредеше.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прегледи:
88
Објавено на:
03.11.2016