Party изгледи за овој викенд

Викендот е тука а со него и нашите beauty предлози за тоа како да заблеската каде и да сте. Ви издвојуваме едноставни, нежни но истовремено и гламурозни изгледи од познатите дами кои ќе ви п0служат како инспирација.
Коментари

[fbcomments]