Видео: Е вака се пере нов Мерцедес во Скопје …

Едниот цело време му вика: Што направи бе? А овој перчов: Абе к.. те боли :).  Нека видат странците како се прави тоа во Македонија :)

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=LUgvSdsGy80[/tube]
Коментари

коментари