Категории

Перници и фотелји инспирирани од вашата омилена храна

Ако не можете да одолеете на убавата храна, мебел и детали со мотиви на храна, тогаш сигурно овие производи ќе ве воодушеват.

Со овие “вкусни” детали можете да му дадете нов дух на вашиот дом, а со оглед на тоа дека се направени од меки материјали и одморањето во нив е вистинско уживање.

2

3

4 5 6 7 8 9

Прегледи:
74
Објавено на:
14.07.2016