Пловен шатор во кој можете да спиете на вода

Можеби не можеме да одиме на вода, но сега можеме да спиеме на вода и тоа да не биде во брод. 

Пловните шатори Shoal Tent from Smithfly. се први од овој вид, а овој пловен сплав е покриен со шатор кој ви овозможува спиење под ѕвездите. „Светот е вашиот воден кревет“ ви порачува компанијата која ги потикнува авантуристите да кампуваат во некое мало мирно езерце или поток. Нежните бранови сигурно веднаш ќе ве успијат, а искуството е како ништо до сега.

Како функционира овој пловечки шатор? Лишен од столбови, водоотпорната структура која е надуена е цврста и може да издржи и високи ветрови; постојат три воздушни комори во сплавот тело со две во долната цевка и еден во структурата. Капацитетот од шест инчи добива двојна улога како душек за спиење, со што имате се што ви е потребно за уникатно кампувачко искуство.

Кога ќе се состави, Шаторот за шатори е 2 на 2 метри, со додаток за внатрешен простор за луѓе кои се високи до 190 cm.

Оваа пловна куќа има се што ви треба за почеток. Еден комплет вклучува торба за складирање, додатоци и рачна пумпа. Smithfly сега прима пред-нарачки за овој производ кој ќе започне со испорака во декември 2017 или јануари 2018 година.
Коментари

[fbcomments]