Категории

По 10 синови, оваа жена конечно станала мајка на ќеркичка! (ФОТО)

Оваа мајка од Британија, е првата жена која родила 10 момчиња едно по друго. Сите мислеле дека нејзиното семејство е комплетно, но таа планирала ново изненадување за семејството. Пред само неколку недели, таа стана мајка на единаесеттото дете на возраст од 39 години. Доколку се пресмета, таа поминала повеќе од 8 години од својот живот во уживање во нејзините бремености, а сега покрај сите момци има и една мала принцеза.

Секогаш постојат и оние кои со своите коментари истакнуваат верување дека семејството има корист од создавањето на толку големо семејство. Но, Алексис вели: „Некои луѓе мислат дека имаме корист. Дејвид има добра работа, што значи дека не ги исполнува условите за помош од државата“.

Иако животот со 11 деца не е воопшто лесен, Алексис планира да се врати на работа како фитнес инструктор за неколку недели.