По 40-тата година секоја жена треба вака да се облекува: 12 модни предлози!

Жените во зрелите години или во било кој друг период од животот би требало да се облекуваат во склад со личноста, а не според наметнатите правила. Ниту трендовите не треба слепо да се следат, туку да го носите она во кое се чувствувате добро, велат стручњаците.

Ви претставуваме неколку предлози кои може да ви послужат како инспирација за следниот стајлинг.

 

 
Коментари

[fbcomments]