Категории

По стапките на својот татко: Синот на Стив Ирвин ја продолжува неговата мисија!

Популарниот Стив Ирвин, познат како „Ловецот на крокодили“, почина пред речиси 13 години – но неговиот талент и љубовта кон животните „живее“ во неговиот син, Роберт Ирвин. На само 15-годишна возраст овој млад ентузијаст докажа дека е авантурист и вљубеник во дивиот свет исто како што беше и неговиот татко.

Работејќи заедно со својата мајка Тери и постарата сестра Бинди во Австралиската Зоолошка Градина, тој е експерт за животни и ТВ личност која продолжува да ја шири важната порака на својот татко. Неодамна, тој уште еднаш го потсети светот за својата сличност со неговиот татко, создавајќи ја познатата фотографија со истиот крокодил од зоолошката.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

 

#14