Победете ги поспаноста и заморот: Напиток од 2 состојки кој ја враќа енергијата!

Овој сок се прави брзо, а одличен е против замор и му дава енергија на телото. Пролетниот замор влијае врз многу луѓе поради намаленото внесување на витамини и слабата физичка активност. 

За да ги победите симптомите, како што се поспаност, омалаксаност и недостаток на енергија, треба да пиете многу течности со витамин Ц.

Долготрајно влијание ќе ви овозможи комбинацијата од портокал и ленено масло. Портокалот е полн со витамин Ц, калциум и фолна киселина, додека маслото ја намалува апсорпцијата на овошните шеќери од портокалот во крвотокот. На тој начин рамномерно ја распоредува енергијата во траење од неколку часа.
Коментари

коментари