Категории

Победниците од четвртиот интернационален натпревар на фотографии направени со дрон

Прогласени се победниците на четвртиот интернационален натпревар на фотографии направени со дрон, организиран од страна на  Дронестаграм во соработка со Национална Географија, прикажувајќи најразлични фотографии од огромни колоритни полиња во Провенс, па се до кристалните води во Виетнам.

Илјадници фотографии беа собрани од различни делови од светот создадени од талентирани фотографи и аматери. Наградите се доделија во повеќе категории: Природа, урбани фотографии, луѓе и (за прв пат) награда за креативност.

Победник во категоријата: Природа

Второ место во категоријата: Природа

Трето место во категоријата: Природа

Победник во категоријата: Луѓе

Второ место во категоријата: Луѓе

Трето место во категоријата: Луѓе

Победник во категоријата: Урбани фотографии

Второ место во категоријатa: Урбани фотографии

Трето место во категоријата: Урбани фотографии

Победник во категоријата: Креативност

Второ место во категоријата: Креативност

Трето место во категоријата: Креативност

 

Прегледи:
77
Објавено на:
24.07.2017