Категории

Починала од срцев удар по 5 часа непрекинат секс

32 годишна жена позната под прекарот „Ѕвер“ починала во хотел по повеќечасовен сексуален однос..

Мажот кој имал сексуален однос со несреќната жена открил дека тие биле во колумбијски хотел, каде се договориле да користат дрога за зголемување на сексуалната желба. Потоа, се впуштиле во сексуална акција која по зборовите на мажот траела 5 часа без прекин.
Кога завршиле, жената се пожалила дека и се врти во главата, по што се онесвестила. Нејзиниот партнер повикал брза помош која утврдила дека се работи за смрт предизвикана од срцев удар.
Докторите објаснуваат дека срцевиот удар бил резултат на користењето на дрога, но и на големиот физички напор кој траел толку долго.