Чек дис аут
Search

Почувствувај ја новогодишната магија со Coca-Cola (ВИДЕО)

На сите ни е познато дека празничните реклами на Coca Cola го означуваат почетокот на божиќните и новогодишните празници.

И оваа година, Coca-Cola ја продолжи традицијата. Овој пат, снимија кратка реклама од една минута. Главната улога во рекламата ја има едно младо момче кое шета со својата количка полна со Coca-Cola. На тој начин момчето го отсликува празничното расположение, кое претставува најубаво време од годината.

Погледнете ја рекламата со која ќе ја почувствувате божиќната магија.

 
Коментари

[fbcomments]