Категории

Подарете најслатко изненадување за божиќните празници!

Крајот на оваа и почетокот на новата година е совршен период за подарување, изненадување и многу заеднички моменти. Познато е дека храната е најбрзиот пат до срцето, а особено кога станува збор за слатките задоволства. Токму поради тоа, изненадете ја драгата личност со неодоливо слатко задоволство од NU house & friends

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NU House & Friends (@nuhouseandfriends) on


Палачинки, вафли, NU nuggets, крофни – изборот е ваш, а NU house & friends се погрижија сите десерти да добијат празничен „дизајн“, кој воедно е најслаткото изненадување и начин да покажете дека се грижите за некого.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NU House & Friends (@nuhouseandfriends) on


Неодолива глазура, декорации и многу љубов при подготвувањето на секој NU десерт е она што ги прави поразлични од сѐ што сте виделе претходно. Имајте среќни празници со многу слатки моменти во NU house & friends!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NU House & Friends (@nuhouseandfriends) on

Nu House & Friends е лоциран во Skopje City Mall, во делот за храна,  ова е местото каде што ќе може да уживате во најубавите десерти во градот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NU House & Friends (@nuhouseandfriends) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NU House & Friends (@nuhouseandfriends) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NU House & Friends (@nuhouseandfriends) on