Подгответе се, доаѓа Ким!

Ким Кардашијан ја доби својата втора „Вог“ корица, овој пат од австралиското издание на списанието.

34-годишната ѕвезда од „Keeping Up with the Kardashians“ го сними едиторијалот „All About The Girl“ во Австралија. Врвниот француски фотограф Жил Бенсимон беше ангажиран да ја овековечи стилската замисла на модната уредничка Кристин Сентенера.

Ким Кардашијан

Ким Кардашијан

Ким Кардашијан

Ким Кардашијан

Ким Кардашијан

Ким Кардашијан

Ким Кардашијан

Главната уредничка на списанието во своето писмо до читателите објаснува зошто ја поканиле Ким: „Вог прикажува жени од кои сме инспирирани или фасцинирани. Славата на Ким е модерен феномен, а тоа за мене е фасцинантно.“

Видео од снимањето на едиторијалот:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=dwF6jSc8Eg0[/tube]
Коментари

коментари