Подгответе се за апокалипса со новата фантастична комедија „Good Omens“

Во 2019 година ќе имаме можност да гледаме нова фантастична комедија наречена “Good Omens“. Се работи за адаптација на истоимената книга на Нил Гејман и Тери Прачет, кои се познати по своите комични, односно фантастични приказни.

Во главните улоги се појавуваат Дејвид Тенант и Мајкл Шин. Оваа мини серија од шест епизоди ќе ја прати приказната на Кроули и Азирафаел, кои ќе се обидат да ја сопрат апокалипсата.
Коментари

[fbcomments]