Категории

Подгответе се за претстојната есен во која ќе се носат силни неонски бои! (ФОТО)

Најавите за есенската мода се прилично поразлични од ние во изминатата. Наместо земјени и огнени тонови, дизајнерите и ѕвездите покажаа нешто сосема поразлично – неонски бои во сите комбинации.

Во текот на изминатите неколку недели се повеќе дизајнери и познати личости се одлучија за комбинации во неонски бои, од кои најзастапена е неонско жолта боја. Првата ѕвезда која се појави во неонска комбинација е Сара Паулсон, а оттогаш видовме уште многу познати личности кои ќе можете да ги погледнете во галеријата подолу.