Категории

Погледнете ги најубавите ентериери собрани на едно место!

За многумина, дизајнот на ентериер почнува и завршува со некое ново перниче.

Но, постојат луѓе за кои дизајнот на ентериер е многу битна работа. Не е ни чудно – домот е местото во кое поминуваме најголем дел од времето и треба да ни е убаво. За таквите луѓе постои Твитер наречен Interior Porn, каде што се собрани најубавите ентериери од светот. Овие простории се храна за очите!

Кујна со огромен прозор и влез на природно светло.
Awesome-Interior-Design-Pics

Сеизмолошки, можеби изгледа малку страшно, но чувството овде би било неверојатно.
Awesome-Interior-Design-Pics

Малечка бања која изгледа луксузно поради боите

Awesome-Interior-Design-Pics

Кујна за прави гурмани
Awesome-Interior-Design-Pics

Романтична вечер помината тука:
Awesome-Interior-Design-Pics

Каква трансформација!
Awesome-Interior-Design-Pics

Совршено мало станче за двајца.
Awesome-Interior-Design-Pics

„Потопени“ дневни – изгледа преубаво и прекомотно.
Awesome-Interior-Design-Pics

Чисто, минималистичко, модерно.
Awesome-Interior-Design-Pics

Awesome-Interior-Design-Pics

Тоалетот е како соба од принцеза.
Awesome-Interior-Design-Pics

Прегледи:
208
Категории:
Дом и семејство
Објавено на:
07.10.2020