Погледнете ги неверојатните реакции на мајмуните на магионичарските трикови (ВИДЕО)

Кога некој магионичар ќе изведе одличен трик многу луѓе се воодушевуваат. Но, каков реагираат животните? На пример, мајмуните кои најмногу личат на човекот.

Во ова видео можете да ги погледнете нивните реакции на најразлични трикови. Во повеќето случаи мајмуните се во неверување и не го кријат своето воодушевување иако не им е јасно што точно се случува.

 
Коментари

[fbcomments]