Погледнете ги новородените близначиња кои не престануваат да се гушкаат додека ги бањаат!

Прегратката е еден од најубавите начини на искажување емоции и блискост. Доказ за тоа е и ова видео со близначиња стари само неколку денови кои постојано се гушкаат додека ги бањаат. Изгледа дека тие сѐ уште да не се свесни дека излегле од стомакот на својата мајка. Мајката изјавила дека бебињата биле момче и девојче и биле само неколку дена стари кога се бањале во кадата.
Коментари

[fbcomments]