Погледнете ги овие смешни, но забранети реклами (ВИДЕО)

Смешни, но забранети. Тоа би бил описот на оваа комплиација од реклами кои излегоа во 2016 година, но сепак не ја доживеаа својата слава на телевизиските екрани.

Тоа не значи дека нема да ја доживеат на интернет, затоа погледнете.
Коментари

[fbcomments]