Погледнете го еленчето кое плива во Охридско Езеро! (ВИДЕО)

Несекојдневно видео се појави на социјалните мрежи! Станува збор за мало еленче кое најверојатно се спуштило од Галичица и одлучило да се освежи во Охридското Езеро. Погледнете како изгледа неговото уживање!

 
Коментари

[fbcomments]