Категории

Погледнете го ова вирално видео од слатки кучиња кое ќе ви го стопли срцето

Вчера на Facebook и TikTok стана вирално видео од две кучиња, Watson и Kiko. Наводно, Watson го изел грицкалчето на Kiko, и нивната сопственичка го „кара“ Watson. Таа го прашува Watson дали знае што треба да направи кога некому нешто ќе му украде. Погледнете што ќе направи тој:

 

Прегледи:
420
Категории:
Видео
Објавено на:
24.06.2020