Погледнете го овој сладок пар, кој е во брак 37 години и сака да се облекува исто

Можеби се во нивните 60-ти години, но ова дуо е поим за модна усогласеност.

 

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

Безразлика дали станува за исти шари, беспрекорна колор координација или комбинација од двете, овој пар од Јапонија секогаш изгледа беспрекорно заедно.

На инстаграм се познати како  bonpon511 што е спој од нивните имиња и нивната годишнина, 11-ти мај, а тие таму ги објавуваат своите беспрекорно стилизирани моменти. Многу брзо станаа омилени на многумина, затоа и имаат голема бројка на следачи. Погледнете ги.

   Коментари

коментари