Категории

Погледнете го скечот на К-15: ”Крај на школската година” 

Цацко е професор, а Тошо малерот ученик. Како тоа изгледа во скечот насловен ”Крај на школската година”  погледнете го видеото …

Прегледи:
21
Категории:
Видео · Секојдневие