Категории

Погледнете ја колекцијата есен 2018 на Richard Quinn, добитникот на наградата Queen Elizabeth II

Младиот британски дизајнер Richard Quinn е добитникот на наградата која го носи името на Кралцата, Queen Elizabeth II Award. 

Тој е официјално првиот добитник, а планирано е секоја година да се доделува оваа награда на нови британски дизајнери кои придонеле со исклучителен талент и оригиналност.

Ова е неговата уникатна флорална колекција на која присуствуваше лично Кралицата.

Прегледи:
616
Објавено на:
21.02.2018