Категории

Погледнете ја реакцијата на таткото кој после три ќерки, добива син! (ВИДЕО)

„Само да е живо и здраво“, овие зборови ги повторува секој родител во исчекувањето на детето. Еден татко на три девојчиња толку многу сакал син, па поради тоа одлучиле со сопругата да направат уште едно дете со надеж дека овој пат ќе биде машко.

Ова бебе со доаѓањето на свет ги измамила насмевките на лицето на сите во породилната сала, но реакцијата на таткото го насмеала медицинскиот персонал, а подоцна и луѓето на социјалните мрежи.