Погледнете како би изгледале принцезите на Дизни со некој килограм плус! (ФОТО)

Што би било кога би имале виткана коса? Како би изгледале доколку им го измениме изгледот на лицето? Како ви изгледале доколку добијат реалистични ликови? 

На таа тема, илустраторката која создава под називот Neoqlassicalart поставила прилично едноставно, но интересно прашање – што би било кога принцезите на Дизни би имале некој килограм плус? Преку своите илустрации покажува колку убавината и килограмите, всушност, немаат врска.

Моана

Златокоса

Тиана

Бела

Снежана

Пепелашка

Мулан

Јасмин

Ариел

Ана и Елза

 
Коментари

[fbcomments]