Погледнете како да ги излупите кивите за 3 секунди! (ВИДЕО)

Кивите се овошје кое го сакаат многу луѓе, но вистинска мака претставува сечењето на неговата кора. Честопати ви се случува да се измачите додека чистите киви за на крај да ви остане само мал дел од кивата? Откако ќе го погледнете ова видео тоа веќе нема да ви претставува проблем!
Коментари

[fbcomments]