Категории

Погледнете како изгледа кога бесниот таксист го исфрла ѓубрето надвор! (ВИДЕО)

Работата на таксистите знае да биде многу напорна, особено кога ќе се погоди патник кој не ги научил навреме основните правила. Во ова видео е прикажано токму тоа, некултурен патник кој го добива токму она што го заслужува. Погледнете како изгледа тоа!

Прегледи:
128
Објавено на:
14.09.2018