Погледнете како изгледа ручекот во различни училишта во светот (ФОТО)

Со оглед на тоа дека учениците поминуваат поголем период во училиштето, од особена важност е храната која ја консумираат. Погледнете како се хранат учениците од овие земји во светот.

Италија

Финска

Франција

Бразил

Јужна Кореа

Грција

Украина

Шпанија

САД
Коментари

[fbcomments]