Погледнете како изгледала Марјана во 4-то одделение

Каква слика и да објави Марјана на социјалните мрежи, таа експресно се појавува на сите портали.

Овој пат таа изненади со една фотографија од нејзините школски денови.

Погледнете како изгледала Марјана како ученичка во 4-то одделение во основното училиште „Димитар Миладинов“.

2
Коментари

коментари