Категории

Погледнете како изгледале трендовите на нокти во последниве 100 години

Жените си ги украсувале ноктите уште од многу одамна, а трендовите за ова се менувале, како и оние во модата и убавината. Во видеото на Mode погледнете како се менувале трендовите на обликување, средување и боење на нокти во изминативе 100 години. 

Прегледи:
14