Погледнете како изгледаше маестралната изведба на Влатко Стефановски со неговиот син на „Златна Бубамара“! (ВИДЕО)

Влатко Стефановски доби „Златна Бубамара“ за неговиот албум насловен како „Мајчин јазик“. На сцената се појави заедно со неговиот син Јан. Погледнете како изгледаше изведбата на песната „Учи ме мајко, карај ме“ на нашиот виртуоз.
Коментари

[fbcomments]