Погледнете како познатите личности ги поминуваат божиќните празници! (ФОТО)

Познатите личности на 25. декември го прославија католичкиот Божиќ најчесто во кругот на семејството, пријателите и најблиските, некои на малку полуксузен начин, некои во опуштена атмосфера.

Погледнете дел од атмосферата во духот на празниците од домовите на познатите.
Коментари

[fbcomments]