Погледнете кои македонски музичари се дел од глобалната порака за љубов, а не војна

Во време кога во светот има војни и жртви, кога многу земји и многу луѓе се соочуваат со тешкотиите кои ги носи конфликтот, а уште повеќе земји се подрачја каде се чуствуваат последиците од војната, време е за позитивна порака. 

46 млади музичари, новинари и режисери од земјите погодени од конфликтите, немоќни на друг начин да ја запрат војната и да им помогнат на настраданите, упатуваат порака за надеж, порака за љубов и мир.
Коментари

[fbcomments]