Категории

ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ СЕ СМЕНИЛЕ ТЕТОВАЖИТЕ ВО ПОСЛЕДНИВЕ 100 ГОДИНИ

Кој би рекол дека за само 100 години артистите за тетоважи би можеле олку да напреднат? Погледнете како оваа девојка за само една недела добива 11 тетоважи од култни артисти кои се издвоиле во последниве 100 години, трансформирајќи го своето тело во историско платно за најпознатите дела.

Прегледи:
375
Објавено на:
12.01.2016