Погледнете во внатрешноста на оваа неодолива уникатна куќа широка само 2.3 метри

Во многу држави ширум светот, цените на недвижнините се многу високи, поради што многу луѓе се обидуваат максимално да го искористат просторот во својот дом.

Во Лондон  има многу тесни домови, а некои достигнуваат и до ширина од само  2.3 метри.

Еден од ваквите домови е прикажан на фотографиите подолу, во кој на одличен начин е организиран просторот за да се искористи максимум и да се обезбеди што повеќе светлина.

Куќата дури има и тесна, внимателно дизајнирана градина.

 
Коментари

[fbcomments]