Категории

Поинакви, но прекрасни идеи за невестински фустани од сезоната пролет/лето 2016

Доколку не сте љубител на класичниот дизајн на венчаниците и сакате вашиот посебен ден да изгледате модерно и поинаку, ова се модели од престојната сезона пролет/лето 2016 кои излегуваат од рамката на нормалното, но сепак се доволно прекрасни да изгледате најубави на вашиот ден.

Proenza Schouler пролет/лето 2016

Amanda Wakeley пролет/лето 2016

Jenny Packham пролет/лето 2016

Jenny Packham пролет/лето 2016

Chloé пролет/лето 2016

Issa пролет/лето 2016