Покрај Бјонсе, близнаци ќе добијат Џорџ Клуни и Амал Клуни

После неколку неделни шпекулации, се потврди веста дека Амал Клуни е бремена, и тоа со близнаци!

Веста е потврдена од нејзина пријателка и водителка  Julie Chen. „Бјонсе не е единствената ѕвезда која очекува близнаци. Честитки за Џорџ и Амал Клуни!“ рекла таа во нејзиното шоу.

Близнаците се очекува да пристигнат во јуни, а Џорџ и Амал за прв пат стануваат родители.
Коментари

[fbcomments]