Покрај сите препораки и мерки, Скопјани ги полнат кафулињата

И покрај сите препораки и мерки сѐ со цел да се заштитиме од коронавирусот и да го спречиме понатамошното ширење, Скопјани ги полнат кафулињата несвесни за последиците кои може да се придезвикаат. 

Оваа фотографија е доказ за тоа, која воедно ја прикажува реалната слика за нашиот менталитет.
Коментари

[fbcomments]