Категории

Полици за сите љубители на суперхерои

Некои луѓе сметаат дека им се потребни наметки и супер сили за да бидат супер херои.

Но, всушност се што им е потребно се полици за книги и Бурак Доган, кој ќе им помогне нивниот сон да стане реалност.

Индустрискиот инжењер од Турција, ги креираше овие интересни полици, со цел да ги претвори здодевните соби во катче за суперхерои.

Има различни дизајни на суперхерои полици. Вие треба само да ја одберете вашата омилена полица која ќе го претставува вашиот омилен суперхерој. Сигурно овие полици ќе бидат тема на разговор со секој кој ќе дојде во посета на вашето суперхеросјко скривалиште. Но, тоа ќе се случи само ако му ја дадете вашата адреса на живеење на Бурак.

superhero-bookshelves-burak-dogan-3

superhero-bookshelves-burak-dogan-13

superhero-bookshelves-burak-dogan-15

superhero-bookshelves-burak-dogan-16

superhero-bookshelves-burak-dogan-18

superhero-bookshelves-burak-dogan-90

Прегледи:
343
Објавено на:
27.06.2016