Категории

Полски фотограф патувал низ Индија прикажувајќи ја убавината на локалните граѓани

Запознавајќи луѓе со различно потекло, различни култури сфаќате колку сте поинкави, а од друга страна тоа може да ги прошири вашите хоризонти. Сепак, повеќето од нас не можат да патуваат на различни страни на светот. Полската фотографка Магдалена Багрианов ја прикажува убавината во различностите доловувајќи го автентичниот изглед на индиските локални жители.

Прегледи:
276
Објавено на:
02.01.2020