Категории

Полудете го во кревет: Женски трикови на кои не може да им одолее ниеден маж

Секој маж сака кога ќе го повлечете за рака и ќе му покажете што сакате. Некои едноставни движења и потези на жената, можат да го натераат мажот потполно да ја изгуби главата.

Ви откриваме конкретни сексуални потези на кои ниеден маж не може да одолее.

1. Сакаат кога жената ги гледа директно во очите во текот на сексот. Упатете му дрзок, заводлив поглед и експлозијата од страст е загарантирана.

2. Предиграта е во ред, но мажите сепак сакаат главна акција. Моментот кога жената ја презема иницијативата и преминува во воведот на главниот чин, многумина велат дека ќе го вжешти односот.

3. Погледот кој го упатувате кон мажот во текот на оралниот секс, за многумина е непроценлив секси момент кој возбудата ја подига на ново ниво.

4. Сексот не е резервиран за молчење, сметаат многу мажи. Исклучително ги возбудува кога жената ќе каже што сака и во што најмногу ужива. Доколку заводливо им шепне на уво во текот на акцијата, можат да вриснат од задоволство.

5. Обожаваат кога жената страствено и ненадејно ќе ја преземе иницијативата и притоа им каже дека сака секс сега и веднаш. По таквиот директен вовед, ниеден маж не може да остане ладен.

Прегледи:
619
Објавено на:
18.05.2018