Понекогаш е доволен само мал гест: Ова е најхуманиот Дедо Мраз! (ВИДЕО)

За да направите некого среќен, да му помогнете кога му е најтешко и да предизвикате насмевка на неговото лицето, понекогаш е потребно само малку напор и голема желба. Овој хман човек облечен како Дедо Мраз им носи среќа на оние кои тоа им е најпотребно. Погледнете за што станува збор во следното видео!
Коментари

[fbcomments]