ФОТО: Понекогаш природата прави неверојатни нешта! Погледнете!

Додека се трудиме што повеќе споменици да изградиме, или пак барокни згради и кој знае уште што, мајката природа секогаш е чекор пред нас. Погледнете ги овие фотографии каде природата го направила своето и ги претворила овие места во совршентсво:

Напуштен брод, Сиднеј, Австралија 

 

Стар храм во Камбоџа, кој изгледа баш како од сцените во Индијана Џонс 

Стар рударски град кој се губи во пустината Намибија 

„Гробишта“ од автомобили во Белгија

  Пијано со дрво во Калифорнија

  Дрво со велосипед во Вашингтон 

Напуштена железничка во Париз

  Уште една напуштена париска железничка, но полна со цвеќиња

Долго напуштена панорама

Поранешна фабрика во Соренто

Замок во Ирска

Овој украински град изгледа ја изгубил битката против природата

 Шопинг центар претворен во езерце со риби

Градини од дрвја во Хонг Конг

Стар рибарски град во Русија

 
Коментари

коментари