Категории

Попусти и шопинг ваучери, Skopje City Mall слави 9 години!

Пријатели, време е за нова роденденска дружба, шопинг забава, мноооогу награди проследени со супер атмосфера во Skopje City Mall за нашиот 9ти роденден! Дојдете и уживајте, ние ќе ви понудиме пријатно шопинг искуство, проследено со попусти како и шопинг ваучери кои ќе трае од 01ви до 03ти октомври.

Славиме роденден, но од безбедносни причини овој пат ќе ги изоставиме големите настани, кои изминатите години претставуваа наше и ваше големо задоволство. Во петок ќе имаме мали забавни активности, штулери за супер селфи и стаклени балерни ќе бидат составен дел од нашата роденденска атмосфера. Заради безбедни причини, да се избегнат редици и гужви овој пат шопинг ваучерите се распределени во три дена на 3 еднакви суми . Вкупниот фонд е 1 000 000 денари.

Во петок започнува големата традиционална шопинг игра од 10:00 часот.

Три дена ќе се доделуваат ваучери се додека не се потроши дневниот фонд. За најбрзите од вас, кои ќе направат шопинг обезбедивме шопинг ваучери во вредност од 1 000 000 денари.

Во играта на лојалност за потрошувачите, учествува секоја фискална сметка ( не збир на сметки ) напрaвена во Скопје Сити Мол со износ од или над 5,000.00 денари само во периодот од 01.10.2021 (петок) до 03.10.2021 (недела)

• Со фискална сметка од 5,000.00 ден. до 9,999.00 денари посетителот добива (2) два шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 1,000.00 денари

• Со фискална сметка од 10,000.00 до 19,999.00 денари посетителот добива (3) три шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 1,500.00 денари

• Со фискална сметка од 20,000.00 денари и поголема сума посетителот добива (4) четири шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 2,000 денари

Се што треба да направите е да дојдете на нашиот штанд и да ја прикажете сметката.

Не заборавајте, само НАЈБРЗИТЕ од вас добиваат. Затоа во период 01.10.2021 до 03.10.2021 Ве покануваме сите на шопинг!

Ваучерите се ИСКОРИСТУВААТ до 06.10.2021

Не заборавајте попустите ги објавуваме во четврток !

Славиме 9 години заедно!

Прегледи:
347
Објавено на:
28.09.2021