Категории

ПОСТАВИЛ 3 СУНЃЕРИ НА ДНОТО ОД ФРИЖИДЕРОТ. КОГА ЌЕ ВИДИТЕ ЗОШТО И ВИЕ ЌЕ ГО НАПРАВИТЕ ИСТОТО!

Доколку и вие сте љубител на овошје и зеленчук, овој исклучително практичен совет сигурно ќе ви се допадне и нема долго да чекате и самите да го испробате дома.
Прво, ќе ви биде потребно пакување кујнски сунѓери.
Поставете неколку сунѓери во преградата во која ставате овошје и зеленчук. На тој начин, целата влага ќе биде впиена, а овошјето и зеленчукот нема да фатат мувла. Секако, од време на време, менувајте ги сунѓерите.
Во видеото подолу, погледнете уште некои исклучително практични кујнски совети:

Извор : Попара.мк

Прегледи:
168
Објавено на:
23.10.2017